""

İHH Yozgat Şubesi çocukları sevindirdi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:58

İHH Yozgat Şubesi çocukları sevindirdi

İHH Kadın Kolları ve Genç İHH Kadın Kolları Şubesi tarafından yetim çocuklara yönelik piknik etkinliği düzenlendi. Piknik sonrası çocuklar oynadıkları oyunlarla gönüllerince eğlendi.

İHH Yozgat Şubesi çocukları sevindirdi
Son Güncelleme :

05 Haziran 2021 - 16:25

İHH Kadın Kolları ve Genç İHH, Yetim Birimi Başkanlığı ile ortak bir program düzenledi. Yozgat Kent Park’ta, 60’a yakın yetim çocuğun buluştuğu etkinlikte; çocuklar kendilerine yönelik aktiviteler eşliğinde doyasıya eğlendi ve güzel havanın tadını çıkardı. Etkinlik sonrası çocuklara; döner ve dondurma ikram edildi. Çocuklar, kısıtlamalardan dolayı uzun zaman sonra temiz ve açık havada piknik yapabilmenin heyecanını yaşadı.

Kadın Kolları Genç İHH Başkanı Nüseybe Esved Kutlu, yaptığı açıklamada, çocukların heyecanına ortak olduklarını belirterek, “İHH olarak kısıtlamaların ardından 60 yakın yetim çocuğumuzla Kent Park’ta buluştuk, onların mutluluğuna ve heyecanına bizlerde ortak olduk. Yetim çocuklarımızla ilgilenmek, onları mutlu etmek dinimizin de bir gereğidir. İHH olarak bundan sonra da bu tür faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.