Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘ihtiyacın varsa al, yoksa as’

Yozgat’ta esnaf Alper Doğru’nun 9 ay önce başlattığı ‘İhtiyacın varsa al, yoksa as’ kampanyası Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Yozgat'ta esnaf Alper Doğru'nun 9 ay önce başlattığı 'İhtiyacın varsa

Kampanya kapsamında kullanılabilir durumda olan ihtiyaç fazlası kıyafetler, sokakta kurulan askı vasıtasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor. Kampanyaya destek veren vatandaşların giymediği, büyük veya küçük gelen kıyafetler, askıda toplanıyor. Kıyafet, ayakkabı ve yiyeceğe ihtiyacı olan vatandaşlar da askıdan aldıklarıyla ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşıyor.
Evinde kullanmadığı ihtiyaç fazlası kıyafetlerini verecek kimse bulamadığı için yola çıkan ve bulunduğu iş yerinin önüne kendi imkanları ile askı yaparak örnek bir projeyi hayata geçiren Yozgatlı esnaf Alper Doğru, duyarlı halk ve esnafın destekleriyle kazaktan pantolona, kabandan monta, ayakkabıdan gömleğe kadar topladığı kıyafetleri, ihtiyacı olan vatandaşlar askıdan alarak kullanıyor.
9 ay önce kampanyayı hayata geçirdiğini belirten Doğru, ihtiyacı olan vatandaşların buradan faydalanmasını istediklerini söyledi. Doğru,”Ramazan ayında da bu uygulamamız devam ediyor ve halkımızın ilgisi çok büyük, kampanyaya karşı çok duyarlılar.
Kullanmadıkları eşyaları buraya getirerek vatandaşların ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyorlar” dedi.

Reklamı Geç