""

İki otomobil çarpıştı 8 kişi yaralandı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:47

İki otomobil çarpıştı 8 kişi yaralandı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.

İki otomobil çarpıştı  8 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2017 - 12:42

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.
Kaza, saat 08.30 sıralarında Sorgun Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yozgat istikametinden Sivas istikametine gitmekte olan Yılmaz Er Aydın (32) idaresindeki Fransa plakalı otomobil, sanayi sitesinden E-88 karayoluna çıkmakta olan Muzaffer Yaşar (67) idaresindeki 66 AT 803 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Muzaffer Yaşar ve Ayşe Yaşar (65) ve diğer araçta bulunan sürücü Yılmaz Er Aydın, Hira Aydın (31), Gülfiraz Aydın (1), Ömer Efe Aydın (7), Talha Aydın (3) ve Dilek Karslı yaralandı.
Yaralılar Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada durumu ağır olan Ayşe Yaşar Yozgat Devlet Hastanesine sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.