""

İl Başkanı Irgatoğlu’ndan teşekkür « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:56

İl Başkanı Irgatoğlu’ndan teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, 2. Tur Cumhurbaşkanı Seçimlerinde, Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

İl Başkanı Irgatoğlu’ndan teşekkür
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 17:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gösterdiği “Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye” vizyonu doğrultusunda 14 ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakına destek veren herkese teşekkür eden İl Başkanı Irgatoğlu, kazananın Türkiye olduğunu söyledi.
Omuz omuza emperyalizme karşı kazanılan bir seçim olduğunu vurgulayan Irgatoğlu, “Kendimize güvendik, Allah’a inandık, sırtımızı ona buna değil bizzat egemenliğin sahibi aziz Türk milletine dayadık. Ülkesi, milleti ve devleti için vatandaşlık görevini yerine getirerek sandığa giden ve Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçen vatandaşlarımızla omuz omuza emperyalizme karşı kazanılan zaferimizi Yozgatlı vatandaşlarımız ile birlikte kutladık” dedi.


Seçim sürecinde yapılan çalışmalarda yalnız bırakmayan MHP teşkilatına teşekkür eden Irgatoğlu, “Başta Yozgat Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef olmak üzere Merkez İlçe Başkanımız Adem Kızılay’a, Kadın Kolları Başkanımız Gülseren Sarıoğlu’na, Ülkü Ocakları Başkanımız İrfan Şahbaz’a, ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, teşkilatımıza her konuda destek veren belediye başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, sandık görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bu kutlu zaferde teveccühlerini partimizden, Cumhur İttifakı’mızdan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanan tüm Yozgatlı hemşehrilerimize de derin şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte uzun bir seçim süreci atlattık. Bu zafer bizim değil Türk milletinin zaferidir. Yozgatlı hemşehrilerimize ülkemizin egemenlik haklarını, milletimizin müreffeh geleceğini güçlü bir şekilde kucaklamış, kardeşlik hukukunu merkezine alarak Türk ve Türkiye yüzyılını başlatma iradesini göstermiştir. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.