""

İl Kanser Danışma Komisyonu toplandı « Yeniufuk Gazetesi

2 Temmuz 2024 - 00:05

İl Kanser Danışma Komisyonu toplandı

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı, önemli paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, ilin kanserle mücadele stratejileri ve koordinasyonu ele alındı.

İl Kanser Danışma Komisyonu toplandı
Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 16:43

Toplantının başkanlığını Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim yaptı.
İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Parlak, Kamu Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Cahit Bekir Kayhan, Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Göker Yurdakul, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mete Selvi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Faruk Anteplioğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Yücel Demir, KETEM Doktoru Dr. Elif Boyraz ve Kanser Birimi çalışanları da katıldı.
Toplantıda, il genelindeki kanser vakalarının analizi, önlenmesi ve tedavi süreçlerinin iyileştirilmesi için yapılabilecekler üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Hanife Ece Erik tarafından kanserle ilgili güncel verilerin sunumu gerçekleştirildi ve komisyon üyeleri arasında fikir alışverişi yapıldı./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.