""

İl Milli Eğitimden personeline hizmet içi eğitim « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:37

İl Milli Eğitimden personeline hizmet içi eğitim

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilde görev yapan okul müdürleri, müdür baş yardımcıları, müdür yardımcıları ve memurlara yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

İl Milli Eğitimden personeline hizmet içi eğitim
Son Güncelleme :

24 Ocak 2018 - 7:00

Yozgat Merkez Ortaokulu , Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ,Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Merkez Ortaokulu konferans salonunda, yönetimde sürekli gelişim anlayışını konu alan ‘’Protokol Kuralları ve Yönetim Hizmetleri’’ adlı semineri İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı verirken , ’’Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları’’ semineri İl Milli Eğitim Şube Müdürü Işık Gün ,’’İmla ve Yazışma Kuralları’’ semineri Merkez Ortaokulu Müdürü Mustafa Uyar, ’’Doküman Yönetim Sistemi(DYS) ‘’seminerini ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mebbis Yöneticisi Hakan Mete tarafından verildi.
İl Merkezinde gerçekleştirilen eğitimlere 61 okul müdürü,13 müdür baş yardımcısı, 124 müdür yardımcısı ve 106 memur olmak üzere toplam 306 Milli Eğitim Personeli katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, seminerin önemli olduğunu belirterek düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.