""

İl Müftüsü Sezik, Yerköy İlçesini ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:35

İl Müftüsü Sezik, Yerköy İlçesini ziyaret etti

Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, Yerköy İlçesinde YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik’in girişimleri ile İlçe Müftlüğüne tahsis edilen bina ve arsasında incelemelerde bulundu.

İl Müftüsü Sezik, Yerköy  İlçesini ziyaret etti
Son Güncelleme :

11 Kasım 2017 - 7:00

İl Müftüsü Salih Sezik bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yerköy İlçesini ziyaret etti.İlk olarak istasyon meydanında bulunan İlçe Müftülüğü yapılmak üzere tahsis edilen binayı yerinde inceledi.
Yapılması planlanan ilçe müftülük binası incelemesinin ardından hayırsever iş adamı Bilal Şahin tarafından merhum iş adamı Dr. İbrahim Bodur adına yaptırılan Kur’an Kursunu da ziyaret etti ve İlçe Müftüsü İbrahim Güneş’ten bilgi aldı.
Daha sonra YOGİSAD Başkanı ve Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik’i ziyaret eden Sezik, YOGİSAD Başkanı Çelik’e teşekkür ederek, Çelik’in annesi adına Yerköy, Ankara E-88 Karayolu kenarına yaptırmayı planladığı arsa üzerinde incelemelerde bulundu.
Yerköy ziyaretinin ardından Çekerek ilçesine geçen İl Müftüsü Sezik, burada da ilk olarak İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.
Müftü Sezik, İlçede bulunan 4-6 yaş Kur’an kurslarını, gündüzlü ve yatılı hafızlık kur’an kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve başarılar diledi.
Öğle namazını Beyazıt Camiinde kıldıran İl Müftüsü Sezik, namaz sonrasında cemaatle sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt’u makamında ziyaret eden Sezik, daha sonra ilçeden ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.