""

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Eylül 2024 - 01:19

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı düzenlendi

Yozgat’ın tarihi ve turistik değerlerinin, doğal güzelliklerinin ve yöresel lezzetlerinin daha etkin bir şekilde tanıtılması amacıyla, Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı düzenlendi.

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı düzenlendi
Son Güncelleme :

27 Eylül 2024 - 16:48

Toplantıda, iletişim süreçlerinin güçlendirilmesi, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve turizmin temel sorunlarının çözülmesi üzerine önemli kararlar alındı.
Vali Yardımcısı Halim, toplantının amacının Yozgat’ın turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası arenada daha fazla görünür kılmak olduğunu vurgulayarak, şehrin kültürel ve doğal mirasının tanıtımında daha etkili stratejilerin uygulanması gerektiğine dikkat çekti. Halim, “Yozgat, hem tarihi hem de doğal zenginlikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahip. Bu değerlerimizi en iyi şekilde tanıtarak turizmi geliştirmek ve yerel ekonomiye katkı sağlamak için kurumlar arası iş birliğini güçlendirmemiz gerekiyor,” dedi.
Toplantıda, Yozgat’ın turizmde karşılaştığı temel sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler masaya yatırıldı.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.