""

İlçe Devlet Hastaneleri kalite ve verimlilik değerlendirilmesinden geçirildi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 19:40

İlçe Devlet Hastaneleri kalite ve verimlilik değerlendirilmesinden geçirildi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından görevlendirilen Verimlilik ve Kalite Yönetim Daire Başkanlığı ekipleri Yozgat’ın ilçe devlet hastanelerinde, kalite-verimlilik ve gözlem değerlendirmesi yaptı.

İlçe Devlet Hastaneleri kalite ve verimlilik  değerlendirilmesinden geçirildi
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 7:00

Değerlendirmede poliklinikler, yataklı servisler, ameliyathane, yoğun bakım, eczane, depolar, görüntüleme hizmetleri gibi tüm hizmet alanlarında kalite standartları açısından değerlendirilip, personellerin öneri ve görüşleri alındı.
Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, yaptığı açıklamada kaliteli sağlık hizmeti verilmesi açısından bu tür değerlendirmelerin önemli olduğunu belirtti. Dr. Kurca, “Ankara’dan kurumuzun verimlilik ve kalite değerlendirme ekibi, birliğimize bağlı tüm hastaneleri değerlendirdiler. Bu değerlendirme sonrası, hastanelerimizin aldığı puanlar doğrultusunda, karne çıkaracak bize rapor şeklinde göndereceklerdir. Başka illerden gelen değerlendiricilerin değerlendirme süreci, önerileri bir dış göz olarak çok önemli.
Hastanelerimizde kendi bünyemizde de düzenli olarak verimlilik ve kalite değerlendirme gözlemlerimiz devam ediyor. Sağlık alanında da 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz. İnsan sağlığı ihmale gelmez.
Bu bakımdan iyileştirme ve daha iyi hizmet kalitesi için hastanelerimizde gözlem ve değerlendirmeleri düzenli olarak yapmak zorundayız. “Birlikte Sağlıklı Yarınlar” ilkemizle yola çıktık. Bundan sonra da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.