""

İLESAM Projesi kapsamında öğrencilere belgeleri dağıtıldı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 17:13

İLESAM Projesi kapsamında öğrencilere belgeleri dağıtıldı

Kültür Turizm Bakanlığının katkılarıyla İLESAM tarafından düzenlenen 7 Bölge 7 Şehir Edebiyat Atölyesi Projesi kapsamında düzenlenen ” Yazarlık Okulu ” kursunu başarı ile tamamlayan öğrencilere belgeleri düzenlenen törenle dağıtıldı.

İLESAM Projesi kapsamında öğrencilere belgeleri dağıtıldı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat Il Kültür Turizm Müdürlüğü Salonunda düzenlenen programa; İl Kültür Turizm Müdürü Metin Halıcı, Nida Tüfekçi Lisesi Müdürü Aytaç Şahin, Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İdris Çetin, Yozgat Şairler ve Yazarlar Dernek Başkanı Ahmet Sargın ve Edebiyat atölyesine katılan öğretmen ve öğrenciler katıldı.İLESAM Projesi kapsamında Yozgat Nida Tüfekçi Lisesinde Edebiyat Atölyesi açılan derslere yoğun olarak Yozgat Ayşe Ilıcak Ortaokulu öğrencileri ilgi gösterdi. Atölye dersleri 8 hafta süreyle devam etti.
Alanında tecrübeli ve yetenekli şair- yazar ve sanatçıların Katıldığı Edebiyat Atölyesine 40 kadar öğrenci devam etti.
Yozgat programını İl Temsilcisi – Yozgat Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın ile Edebiyat Öğretmeni Ekrem Gürer takip ederek öğrencilere destek ve yardımcı oldu.
Törende konuşan İl Kültür Turizm Müdürü Metin Halıcı, Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Aytaç Şahin ve Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İdris Çetin emeği geçenlere teşekkür edip katılımcı öğrencileri tebrik etti.
Öğretmen ve öğrenciler şiirlerini yorumlayarak yazarlık için ilk kıvılcımlarını başlattıklarını belgelediler. Katılımcı öğrencilerin veli ve öğretmenleri Edebiyat Atölyesine emeği geçenlere teşekkür edip mutluluklarını dile getirdi.
İLESAM Yozgat İl Temsilcisi Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın Edebiyat Atölyesi Derslerine destek veren yönetici ve idarecilerle birlikte; Yoğun ilgi gösteren Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu Müdür ve öğretmenlerine teşekkür etti.Yazarlık okuluna katılan öğrencilere yazı ve şiirlerini yazmaya devam etmeleri halinde özel anı defterlerini dernek tarafından alınıp hediye edilecek müjdesini veren Sargın, “ Siz yazın biz takip edelim yayınlayalım- yayınlatalım.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.