""

İlhan Özbay: “Zorlu deplasmanda iyi bir mücadele verdik” « Yeniufuk Gazetesi

18 Ekim 2024 - 08:23

İlhan Özbay: “Zorlu deplasmanda iyi bir mücadele verdik”

Yozgat Bozokspor Teknik Sorumlusu İlhan Özbay, Karabük İdman Yurdu ile oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmanın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

İlhan Özbay: “Zorlu deplasmanda iyi bir mücadele verdik”
Son Güncelleme :

15 Ekim 2024 - 18:08

Takımının sahada gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu belirten Özbay, maç öncesi rakiplerini detaylı analiz ettiklerini ve buna uygun bir oyun planı oluşturduklarını dile getirdi.
Özbay, rakibin ofansif beklerine karşı özel önlemler aldıklarını ve savunmada zaman zaman 5’li bir hatla oynadıklarını ifade ederek, “Maçın genelinde üstün oynayan taraf bizdik ve golü de bulmayı başardık. Ancak bireysel bir hata sonucu yediğimiz gol ile beraberliğe razı olduk” dedi. Özbay, Üç oyuncusunun sakat, bir oyuncusunun ise cezalı olması nedeniyle maç içinde hamle yapmakta zorlandıklarını, ancak genel olarak sahadaki performanstan memnun olduğunu vurguladı.
Son olarak taraftarlara ve kulüp yönetimine teşekkür eden Özbay, “Bu zorlu deplasmanda bizi yalnız bırakmayan Yozgat’tan ve diğer illerden gelen tüm taraftarlarımıza minnettarız. Ayrıca her zaman yanımızda olan kulüp başkanımıza ve yönetimimize de sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.