""

İlim Yayma Cemiyeti Yaz Kursu başladı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:53

İlim Yayma Cemiyeti Yaz Kursu başladı

Yozgat’ta faaliyetini sürdüreb İlim Yayma Cemiyeti okulların tatile girmesiyle birlikte Yaz Kursuna başladı.

İlim Yayma Cemiyeti  Yaz Kursu başladı
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 7:00

İlim Yayma Cemiyeti Eğitimden sorumlu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Şahingöz yaptığı açıklamada, tatil dönemiyle birlikte yaz kursunun başladığını söyledi.
Yaz Kursunu Yozgat İl Müftülüğü, Gençlik Hizmetletleri Spor il Müdürlüğ ile birlikte ortaklaşa yürüteceklerini söyleyen Şahingöz, “Kursumuz başladı ve şuanda 40 öğrencimiz var. Bu sayının daha da artacağını 3 kişi öğretmenimizle, öğleye kadar Kur’an-ı ,Kerim, Hadis, Siyer, Fıkıh gibi dersler verilecek. Öğle yemeği yedikten sonra , spor programı olacak. Kursumuza gelecek çocuklarımız dini bilgilerini en doğru şekilde öğrenme fırsatı bulacak.
Ayrıca sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin kursa ilgisi artıyor ve kurs süresince birbirleri ile kaynaşmaları ve kendilerini geliştirmeleri sağlanmış olacak. Bu kapsamda özellikle ailelerimizden çocuklarını bu kursumuza göndermelerini istiyoruz. Kursumuz Sabah saat 9.30’da başlayıp akşam saat 15.30 da bitiyor.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.