""

İş insanı Sefa Öcal’dan Şehir Hastanesi’ne anlamlı destek « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:19

İş insanı Sefa Öcal’dan Şehir Hastanesi’ne anlamlı destek

Yozgatlı İş İnsanı Sefa Öcal, Yozgat Şehir Hastanesinde yeni kurulacak olan çocuk kütüphanesine kitap bağışı ve kurum içinde düzenlenen futbol turnuvasına da sponsorluk desteğinde bulundu.

İş insanı Sefa Öcal’dan Şehir Hastanesi’ne anlamlı destek
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2024 - 18:22

Şehir Hastanesi çocuk servisi katında uzun süreli tedavi gören hasta çocuklar ve refakatçileri için planlanan kütüphane projesi, Öcal’ın da içinde yer aldığı kurum içi kampanya kapsamında hayata geçiriliyor. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta başlatılan ve devam eden futbol turnuvasına destek veren Sefa Öcal’ın, bugün ise kütüphane için kitap bağışında bulunduğunu belirtti. Kozan, Öcal’a hastane için sağladığı bu katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Öcal ise yaptığı açıklamada, Yozgat Şehir Hastanesi’nin şehir için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak, sosyal etkinliklere katkı sağlamak adına bu tür küçük desteklerin önemli olduğunu ifade etti. Başhekim Kozan tarafından kendisine verilen plaket ile katkılarından dolayı onurlandırılan Öcal, hastaneye yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi ve iş insanı Sefa Öcal arasındaki bu işbirliği ve dayanışma örneği, hastane içindeki sosyal ve kültürel etkinliklerin geliştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.