""

İş kulübü liderleri Yozgat’ta eğitim verdi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:25

İş kulübü liderleri Yozgat’ta eğitim verdi

Sakarya, İzmir ve Mersin illerinden gelen iş kulübü liderleri Yozgat’ta eğitim verdi.

İş kulübü liderleri Yozgat’ta eğitim verdi
Son Güncelleme :

21 Şubat 2018 - 7:00

Üç gün boyunca süren eğitimlerde iş kulübü liderleri, kulüp üyeleri ile bilgi alışverişinde bulundu.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, İş Kulüpleri Projesinin kadınlar, gençler, göçmenler, uzun süreli işsizler gibi işgücü piyasasında dezavantajlı konumdaki kişilere, iş arama motivasyonu kazandırmayı ve yöntem desteği vermeyi amaçlayan bir program olduğunu söyledi.
Yıldız, “İş Kulübünde her katılımcı kendisine uygun bir iş bulunduğunu ve o işe girmek için neler yapması gerektiğini öğrenir.
Bu eğitimleri her ilde bulunan İş Kulübü Liderleri vermektedir. Bu yıl İş Kulüpleri çalışmalarına başlayan kurumumuz, İş Kulübü Liderleri ve iller arasında işbirliği artırmak ve bilgi paylaşımını sağlamak için Yozgat İş Kulüpleri’ne Sakarya, İzmir ve Mersin illerinde bulunan İş Kulübü Liderleri geldi” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.