""

İş Kulübü Projesi Protokolü imzalandı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:41

İş Kulübü Projesi Protokolü imzalandı

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında iş Kulübünün faaliyetleri artırmak için işbirliği protokolü imzalandı.

İş Kulübü Projesi  Protokolü imzalandı
Son Güncelleme :

13 Şubat 2018 - 7:00

Bu protokol kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuru yapan dezavantajlı durumdaki kişilerin İş Kulübü hizmetinden faydalanması için İŞKUR’a yönlendirilmesi sağlanacak.
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız,İş Kulübü Projesi ile iş arayan kişilere doğru iş arama yöntemleri hakkında verilen eğitimler sayesinde kişilerin işgücü piyasasına daha hızlı bir şekilde adım atmasını sağlayacaktır. Bu projenin etkinliğini artırmak için diğer kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecektir dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.