""

işadamı Şahin’den Bodur adına kuran kursu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:25

işadamı Şahin’den Bodur adına kuran kursu

Yozgat’lı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Yerköy Kale Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Yerköy’e Kaleseramik fabrikalarını kurarak ilçeye büyük katkısı bulunan Dr. (h.c.) hacı İbrahim Bodur adına Kur’an Kursu yaptırıyor.

işadamı Şahin’den  Bodur adına kuran kursu
Son Güncelleme :

17 Haziran 2017 - 7:00

Kaleseramik fabrikalarının da bulunduğu Kale mahallesi camii yanında yapımına başlanan Kur’an kursu temel atma törenine Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Müftüsü İbrahim Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yozgat’lı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’in geçen yıl düzenlenen iftar programında Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’a Yerköy Kale mahallesine bir Kur’an kursu yaptırmayı planladıklarını ve bu Kur’an kursuna Yerköy’ün kalkınmasına büyük katkısı olan ve bir çok kişiye iş imkanı sunan Dr. (h.c.) hacı İbrahim Bodur’un ismini vereceğini söylemişti. Bu yıl ise bir vefa örneği sergileyen Yozgat’lı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin Bayanlar’ın ve çocukların Kur’an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrenebilecekleri Kur’an Kursunun temelini attı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.