Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskender Minar Temayülü Geçti

Ak Parti’nin tecrübeli isimlerinden milletvekili aday adayı Avukat İskender Minar, hafta sonu yapılan temayül yoklamasının partilerine yakışır bir şekilde tamamlandığını belirterek, neticenin de aynı yönde şekilleneceğini ifade etti.

Ak Parti’nin tecrübeli isimlerinden milletvekili aday adayı Avukat İskender Minar,

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28’nci dönem milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den vekil adayı olarak hafta sonu yapılan temayül yoklamasında salonda katılımcıların en çok ilgi gösterdiği aday olan İskender Minar, temayül yoklamasının ardından kamuoyu yoklaması ve yapılacak anketler sonucunun genel merkezde oluşturulan kurullar tarafından değerlendirildikten sonra sonuçların açıklanacağını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere 28’nci dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Ak Parti teşkilatları olarak yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini belirten Avukat İskender Minar, temayül yoklamasına katılan bütün vekil adaylarına başarılar diledi.

Reklamı Geç