""

İstek: Taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:46

İstek: Taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz

Yozgatspor1959 FK Kaptanı Ziya İstek, uzun bir aradan sonra ilk kez taraftarla buluşacakları için heyecanlı olduklarını söyledi.

İstek: Taraftarımıza galibiyet  armağan etmek istiyoruz
Son Güncelleme :

21 Ekim 2017 - 7:00

İstek, “Bizlere inanan, bizi destekleyen bir iyi bir taraftar grubumuz var. Bunu kupa maçında da gördük. Pazar günü maça gelecek taraftarlarımızdan bizi desteklemelerini istiyoruz. Bizler de onlar için Yozgat için elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışacağız. İyi bir başlangıcımız var. Hocamız da söylüyor maç maç bakıyoruz. Bu maça da çıkıp elimizden geleni yapıp galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Galibiyeti de inşallah bütün şehir ile birleşerek kutlayıp ondan sonraki maçlarımıza bakacağız” şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19