""

İstihdam Politikaları Çalıştayı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:47

İstihdam Politikaları Çalıştayı yapıldı

Sorgun Gençlik Derneği tarafından hazırlanan Sorgun Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı PRODES Programı kapsamında finanse edilen ‘Kariye İlk Adım’ projesi kapsamında İstihdam Politikaları Çalıştayı 100 gencin katılımıyla gerçekleştirildi.

İstihdam Politikaları Çalıştayı yapıldı
Son Güncelleme :

13 Şubat 2018 - 7:00

Sorgun Safa Termal Otel’de gerçekleştirilen çalıştayda Yozgat’ın en önemli problemleri arasında yer alan işsizliğin nedenleri sorgulandı. SORGED Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, sorunlara yönelik uygulanan politikaların tartışıldığını ve işsizlik sorununu gidermek için hangi istihdam politikalarının daha uygun olacağını konusunda görüşlerin yer aldığını belirterek,”Çalıştay programında gençlerin iş ararken karşılaştıkları sorunlar detaylı ele alındı. Yozgat’ta gençlere sunulan iş imkanları ve istihdam politikaları ele alınarak girişimcilikle ilgili fırsat ve kısıtlamalara da bakıp genç girişimciliğinin gençlik istihdam edilebilirliğe etkisi sorgulandı. Çalıştayda ortaya çıkan sorunlar ve sonuçlar raporlanarak en kısa sürede ilgili kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşları ve gençlerle paylaşılacak.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.