""

İtalya Büyükelçisi Marrapodi’den ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

1 Temmuz 2024 - 23:57

İtalya Büyükelçisi Marrapodi’den ziyaret

İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi Yozgat’a geldi. Büyükelçi Marrapodi’nin ilk durağı Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan oldu. Vali Özkan, Büyükelçi Marrapodi’yi Yozgat’ta ağırlamaktan büyük bir onur duyduklarını ifade ederek, nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

İtalya Büyükelçisi Marrapodi’den ziyaret
Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 16:44

Büyükelçi Marrapodi’nin Vali Özkan ziyaretinin ardından Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ı da ziyaret ettiği belirtildi. Başkan Arslan, Büyükelçi Marrapodi’yi Yozgat’ta misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, kendilerine Mevlana temalı bir tablo hediye etti. Büyükelçi Marrapodi ise karşılığında Başkan Arslan’a bir kravat hediye ederek Belediye Şeref Defteri’ni imzaladı.
Ziyaret sırasında Büyükelçi Marrapodi, iki ülke arasındaki kültürel ve dostluk bağlarını güçlendirmeye yönelik çeşitli kültürel faaliyetlerin başlatılacağını belirterek, bu tür etkinliklerin önemine değindi. Yozgat’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatı bulan Büyükelçi Marrapodi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.