""

İYİ Parti İl Başkanı Özışık: Çok çalışacağız « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:18

İYİ Parti İl Başkanı Özışık: Çok çalışacağız

İYİ Parti İl Başkanı Metin Özışık, Yozgat’ın en büyük iki problemi olduğunu belirterek, bunların eğitim ve göç olduğunu söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Özışık: Çok çalışacağız
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Özışık, “Senede 10 bin göç veriyoruz. Ayda 750 kişi, günde 25 kişi göç ediyor. Yani biz şu programı yapana kadar Yozgat’tan bir kişi gidiyor. İstihdam yaratan, üretim için tesisler kurmak lazım.
Son 16 yılda Yozgat’ta istihdam yaratan bir tane tesis yok. Hayvancılık OSB’si gerçekleşseydi. Sırbistan’dan aldığımız et kadar üretim yapardı” dedi.
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Genel Başkan Meral Akşener’e iki tane söz veren Metin Özışık, “Birinci sözümüz çok çalışacağız. İkinci sözümüz sizden nasıl korkuyorlarsa, bizden de korkacaklar. Belki sıkıntı verecekler. O sıkıntıyı alıp göğsümüze madalya yapacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Meral Akşener ve İl Başkanı Metin Özışık beraberindekilerle birlikte il binasının açılışını yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehir merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.