""

“iYi” Parti Teşkilatından gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:21

“iYi” Parti Teşkilatından gazetemize ziyaret

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“iYi” Parti Teşkilatından  gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

12 Aralık 2017 - 7:00

Başkan Özışık, Gazetimiz Sahibi Bekir Çaylak’a partisinin Yozgat’taki teşkilatlanma çalışmalarını anlatarak yaşanan süreci değerlendirdi.
İYİ Partiye halkın yoğun ilgisi ve desteğinin olduğunu vurgulayan Başkan Özışık, bunun önümüzdeki yıl yada 2019’da yapılacak ilk seçimlerde sandığa yansıyacağını belirtti.
İYİ Partinin iktidara yürüdüğünü iddia eden Özışık, “Ben inanıyorum ki ilk seçimlerde partimiz iktidar olacak. Bu kanıya nerden varıyorsunuz diye düşünecek olursak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e halkımızın yoğun bir teveccühü var. AK Parti’nin raf ömrünü tamamladığını düşünüyoruz.”dedi.
Yozgat’ta 9 ilçede başkanını belirlediklerini ve bu ayın sonuna kadar da 5 ilçe başkanını belirleyerek Yozgat’ta teşkilat yapılanmasını tamamlayacaklarını ifade eden Özışık, “Vatandaşlarımızdan büyük destek alıyoruz. Bu nedenle talep ve ilgi çok olunca ister istemez değerlendirmelerimiz de biraz zaman alıyor. Merkez ilçe başkanlığına bayan bir arkadaşımızın olmasını düşünüyoruz. Farklı bir çalışma içerisindeyiz. Bir siyasi parti çalışamalarından ziyade ekibimizle ortak çalışma içerisindeyiz. Bu kapsamda Yozgat’ımızın geleceği ile ilgili ciddi bir çalışma yürütüyoruz. İYİ Parti iktidarı döneminde yapacağımız çalışmaları planlıyoruz. Benim TSO Başkanlığı döneminde çok arzu ettiğim fakat bazı nedenlerden dolayı gerçekleştiremediğimiz hayvancılık Özel İhtisas OSB kurulması idi. Bunu inşallah partimizin iktidara gelmesi ile gerçekleştireceğiz. Bu proje Yozgat’ın ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Biz bunu başaracağız. Çünkü Türkiye’nin en fazla göç veren iliyiz. Devletine en sadık ve en az yatırım alan iliz. İlimizi cazibe merkezi haline getirebilecek stratejik öneme sahip ve yüksek katma değeri olan yatırımlar (Jeotermal enerji kaynaklarının etkin kullanılması, organik tarım ve tıbbi aromatik bitkiler üretimi vs.) projeleri biz gerçekleştireceğiz. Şuan bunlarında çalışmasını yapıyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.