""

İYİ Parti yapılanmaya başladı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:33

İYİ Parti yapılanmaya başladı

İyi Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, 10 Aralık’a kadar en az 5 ilçe ve Yozgat Merkezde partinin kuruluşunu tamamlayıp 31 Aralık’a kadar ise tüm ilçelerde teşkilatlanmayı tamamlayacaklarını söyledi.

İYİ Parti yapılanmaya başladı
Son Güncelleme :

24 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat İYİ Parti İl Binası’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Metin Özışık, atanmasının ardından il genelinde teşkilatlanma çalışmalarına bugünden itibaren başladıklarını söyledi.
Yozgat il ve ilçe teşkilatlarını kurmakla ve gerekli işlemleri yapmak üzere yetkilendirildiğini belirten Özışık, “Kurucu il yönetimini ve disiplin kurulunu oluşturacağız. Genel merkeze onaylattırıp Dernekler Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Dernekler Müdürlüğü’nden yetki aldıktan sonra ilçelerimizde görevlendirmelere başlayacağız. Şu anda merkez ilçe dahil bütün ilçelerimizde partimize çok ciddi bir teveccüh var. İlçe başkanı aday adayları içerisinde en doğru, en sağlıklı kurucu ilçe başkanıyla birlikte oluşturacağımız il yönetimiyle birlikte çaba göstereceğiz. Bu işlemleri 10 Aralık’a kadar en az 5 ilçe ve il yönetimini tamamlayıp partimizin kuruluşlunu yapmış olacağız. 31 Aralık’a kadar da Yozgat’ın bütün ilçelerinde ilçe başkanlığının ve yönetim kurullarını oluşturmuş olacağız.
Ondan sonraki süreçte partimizi en iyi şekilde temsil edip başarmak için hedef koyacağız. Ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Herhangi bir terör örgütüyle kendisinin ve birinci derecede yakınının bağlantısı olmayan herkese İYİ Parti kapısının açık olduğunu söyleyen Özışık, “Onun dışında bu ülkeyi seven herkesin partimizin çatısı altında yeri vardır. Hem PKK hem FETÖ’yle bağlantısı olmayan herkese partimizin kapısı sonuna kadar açıktır” şeklinde konuştu.
Yozgat’ta yapılan bir ankette İYİ Parti’nin yüzde 34 oranında oy aldığını vurgulayan Özışık, 2019 Yerel Seçimlerinde il genelinde 100 bin oy alacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.