Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzzettin Sevgili, Ankara Vali Yardımcısı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte, birçok kaymakam ve vali yardımcısı yeni görev yerlerine atanırken, bürokrasideki değişim sürüyor. İçişleri Bakanlığı görevine Ali Yerlikaya’nın getirilmesinin ardından atama kararlarıyla birlikte Türkiye’nin farklı illerindeki pekçok bürokratın da görev yerleri değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın

Emniyet ve Valiler kararnamesinin ardından, Ağustos başından itibaren yapılan kaymakamlık atamaları, bürokrasideki hareketliliği yansıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Ağustos gece yarısı imzaladığı atama kararıyla, onlarca kaymakam, vali yardımcısı ve jandarma komutanının görev yerleri değiştirildi.
Ankara’nın Etimesgut ilçesinde görev yapmakta olan Kaymakam İzzettin Sevgili, bu atama kararıyla Ankara Vali Yardımcısı olarak atandı. Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili’nin babası olan İzzettin Sevgili, daha önce Yozgat Vali Yardımcısı olarak görev yapmış ve birçok başarılı projeye liderlik etmişti.
Sevgili’nin geçmiş yıllarda Yozgat’ta Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde yürüttüğü başarılı projeler ve katkıları, yeni görevine atanmasında etkili oldu. Ankara Vali Yardımcısı olarak atanan İzzettin Sevgili’nin tecrübesi ve liderlik yetenekleri, Ankara’nın yönetim kadrolarına önemli bir katkı sağlayacağı düşünülüyor./ Haber Merkezi

Reklamı Geç