""

Jandarma bilgilendirdi « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 08:45

Jandarma bilgilendirdi

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından “Güçlü Aile, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında köyleri dolaşarak “Aile, Kades ve benzeri konularda köylü hanımları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarma bilgilendirdi
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2021 - 17:05

Divanlı, Buzacıoğlu, Cihanpaşa ve Karacalar Köylerinde bayan jandarma ekipleri açık havada buluştukları hanımlara “Ailenin Önemi, Aile İçi Şiddet, Aile İlişkileri, KADES,UYUMA, En İyi Narkotik Polisi: ANNE “ konularında eğitim verdiler. Köylü hanımlar, bayan jandarmaları pür dikkat dinledikten sonra proje kapsamında çeşitli sorular yönelterek meraklarını gidermeye çalıştılar.
Yozgat Valiliği kent merkezi ve ilçelerde polislerin, köylerde de jandarmaların bu tür konularda vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini bildirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.