""

Jandarma ekipleri trafik denetimini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:22

Jandarma ekipleri trafik denetimini sürdürüyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Jandarması ekipleri, Yerköy ilçesi Saray Köyü Uygulama Oteli mevkiinde trafik denetim faaliyeti gerçekleştirdi.

Jandarma ekipleri trafik  denetimini sürdürüyor
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:34

Denetimlerde, sürücülere emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanmamaları ve hız limitlerine uymaları gibi trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Trafik güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçmek amacıyla yapılan denetimlerde, toplam 91 araç kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucunda trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Trafik Jandarması ekipleri, bu tür denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, sürücülerin trafik kurallarına uymalarının hem kendi can güvenlikleri hem de diğer yol kullanıcılarının güvenliği için hayati önem taşıdığına dikkat çekti.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.