Ziyaret kapsamında Vali Özkan, Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak tebrik etti. Jandarma Albay Nejdet Özcan ise Vali Özkan’a teşkilatın çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.
Karşılıklı samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Jandarma Teşkilatı’nın ülke genelinde ve Yozgat’ta yürüttüğü güvenlik faaliyetleri, kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalar ele alındı.
Vali Özkan, Jandarma Teşkilatı’nın önemine vurgu yaparak, güvenlik ve kamu düzeninin sağlanmasında jandarmanın özverili çalışmalarını takdir etti. Jandarma personeline görevlerinde başarılar dileyen Vali Özkan, devletin huzur ve güvenliği için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti./Mehmet EROL
Jandarma teşkilatından Vali Özkan’a ziyaret
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nejdet Özcan ve beraberindeki personeli makamında ağırladı.
