""

Jandarma trafik denetimleri artırıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 04:16

Jandarma trafik denetimleri artırıldı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, trafik güvenliğini artırmak amacıyla Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Jandarma trafik denetimleri artırıldı
Son Güncelleme :

16 Eylül 2024 - 18:11

Ülke genelinde eş zamanlı yapılan denetimler, özellikle traktör ve tarım işçilerini taşıyan araçlar ile hız ihlali yapan sürücüleri hedef aldı.
Jandarma ekipleri, Yozgat’taki denetimlerde 327 aracı kontrol etti. Denetimler sırasında sürücülere trafik güvenliği konusunda bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Ancak kurallara uymayan sürücülere cezai yaptırımlar da uygulandı. Toplamda 28 sürücüye kural ihlali nedeniyle ceza kesilirken, 9 araç trafikten men edildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
/Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.