""

Kaçak cep telefonu operasyonu « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:09

Kaçak cep telefonu operasyonu

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Boğazlıyan İlçesinde M.K., isimli şahsın Boğazlıyan’daki ikametine yaptığı operasyonda 4 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi. Ekipler M.K isimli şüpheliyi gözaltına aldı.

Kaçak cep telefonu operasyonu
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2024 - 16:33

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılık ile mücadele kapsamında(M.K) isimli şahsın Yozgat’a kaçak telefon getireceği ve bu telefonların satışını yapacağının bilgisine ulaştı.
Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Jandarma ekipleri şüpheli şahsın Boğazlıyan ilçesindeki evinde yapılan operasyonda; 4adet kaçak akıllı cep telefonu , 1adet şarj aleti ele geçirdi.
Gözaltına alınan(M.K.)isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam ediyor. Yozgat İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; her türlü kaçakçılıkla mücadelenin kararlıkla devam edeceği belirtildi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.