""

Kadışehri’nde bayram temizliği « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 11:38

Kadışehri’nde bayram temizliği

Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte Kadışehri Belediyesi ilçenin dört bir tarafında bayram temizliği çalışması başlattı.

Kadışehri’nde bayram temizliği
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2021 - 14:40

Belediye Başkanı İrfan Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çok güzel Geleneklerimizden biri olan “Bayram Temizliği “ önemli günlerimize daha duyarlı yaklaşmamıza ve temizliğin önemli bir haslet olarak toplumda karşılık bulmasına vesile olmuştur. Bu güzel geleneğimizi de hatırlatması bakımından ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde Bayram temizliği yapan ekiplerimize halkımız adına teşekkür ediyorum. Ramazanın sonunda bayrama yaklaştığımız şu zaman diliminde Kudüs’te zulüm gören müslüman kardeşlerimizle birlikte huzur içinde bayrama erişmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı. (Yusuf Bağcı)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.