""

Kadışehri’nde Eğitim Toplantısı gerçekleşti « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 08:52

Kadışehri’nde Eğitim Toplantısı gerçekleşti

Kadışehri ilçesinde, İçişleri Bakanlığı Taşra Teşkilatı ile Valilik ve Kaymakamlık Birimleri tarafından düzenlenen 2024 yılı 2. dönem Hizmet İçi Eğitim Toplantısı, Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kadışehri’nde Eğitim Toplantısı gerçekleşti
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 17:45

Eğitim programına, ilçe genelinde görev yapan çeşitli idari personel katıldı. Toplantının ana amacı, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için personelin bilgi ve becerilerinin artırılması olarak belirlendi. Katılımcılara, güncel mevzuatlar, idari süreçlerdeki yenilikler ve kamu yönetimi uygulamaları hakkında detaylı bilgiler verildi.
Toplantıda ayrıca, yerel yönetimlerdeki yenilikler ve hizmet kalitesinin artırılması adına stratejik planlamaların da ele alındığı bildirildi. İlçe idaresinde görev yapan personelin, hukuki süreçlerdeki güncellemeleri takip etmeleri ve bu doğrultuda hizmetlerini daha etkin şekilde sürdürmeleri hedeflendi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.