Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun, kahvehanelerde devam eden oyun yasağının sonlandırılmasını istedi.
Korona virüsü salgınının Mart ayında etkisini göstermesinin ardından 2,5 aylık süre boyunca kapalı kalan ve 1 Haziran’da kapılarını yeniden açan kahvehaneciler oyun yasağından şikayetçi. Müşteri sıkıntısı yaşadıklarını belirten kahvehaneciler devletten çözüm bekliyor.
Öte yandan oyun yasağından kötü etkilenen esnaf birikmiş olan faturaların yılsonuna kadar ertelenmesini ve çalışanların mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyor.
Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun, “Gerekli bütün tedbirler alınsın ve diğer işletmeler gibi kahvehanelerde normalleşsin” dedi.
Kahvehaneciler ‘Oyun Yasağı’ konusunda destek istedi
Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun, kahvehanelerde devam eden oyun yasağının sonlandırılmasını istedi.
