""

Kaldırımdaki taşlar kaymaması için tıraşlandı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:33

Kaldırımdaki taşlar kaymaması için tıraşlandı

Yozgat Belediyesi tarafından Lise Caddesindeki kaldırımda yürüyen vatandaşların daha sağlıklı yürümeleri için kaldırım taşları tıraşlanarak zeminin kayganlığı giderildi.  

Kaldırımdaki taşlar kaymaması için tıraşlandı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

İlde yaklaşık iki yıl önce yapılan kaldırım yenileme çalışmaları kapsamında kaldırım taşları değiştirilmiş kar yağışı ile birlikte yayalar kaldırımda yürümekte güçlük çekerken kayganlıktan dolayı şikayetlerini dile getirmişti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmanın gayreti içinde olduklarını belirterek,” Belediye başkanımız Sayın Kazım Arslan, vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri değerlendirerek bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizin her bölgesinde ciddi çalışmalarımız oldu. Tamamlanan ve devam eden bu çalışmalarımız tamamlandığında şehrimizin çehresi değişecektir. Bu anlamda insan yoğunluğunun en fazla yaşandığı caddemiz olan Lise Caddesinde kaldırım taşları kırık ve bakım istiyordu. Yapılan araştırmalarımızda uygun ve dayanıklılık bakımından kaldırım çalışmasını tamamladık. Fakat zemin kar yağışından dolayı kaygan bir zemin haline gelince vatandaşlarımız önlem alınması için belediyemize başvurdu, bizlerde bu doğrultuda vatandaşlarımızın daha rahat yürümelerini sağlama adına kaldırım taşlarında tıraşlama çalışması yaptık. Ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yol ve kaldırımlarda temizleme çalışmasını sürdürüyor.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.