""

Kapanış programı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:42

Kapanış programı düzenlendi

Saraykent ilçesinde Mevlid-i Nebi haftası kapanış programı düzenlendi.

Kapanış programı düzenlendi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 8:57

Saraykent ilçesinde Mevlid-i Nebi haftası kapanış programı düzenlendi.

Şehit Mustafa Eser Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program, katılımcıların beğenisini topladı.
Program, Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye 4.’sü olan 13 yaşındaki Ahmet Yazar’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlandı.
Saraykent Kaymakamı Açıkgöz, İmam hatip lisesi öğrencilerinin hazırladığı programın, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’i layıkıyla anmak ve anlamak için önemli mesajlar barındırdığını söyledi.
Kaymakam Açıkgöz, “Emeği geçen tüm idarecilerimizi ve öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Muhteşem bir program izlememize vesile oldular. Bu hafta, Efendimizi (S.A.V.) anlamak adına hem müftülüğümüz hem ilçe milli eğitim müdürlüğümüz önemli etkinlikler yaptılar. Bu tür etkinlikleri bir haftayla kısıtlamayacağız. İnşallah yıl boyu yapacağımız etkinliklerle ilçemizin gençlerinin yüreğine Allah aşkını ve Peygamber sevgisini işleyeceğiz.”diye konuştu. /Alparslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.