""

Kaplan’dan gazetemize veda ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:29

Kaplan’dan gazetemize veda ziyareti

Yozgat’ta 6 yıldır Türk Telekom İl Müdürlüğü görevini yürüten Yusuf Kaplan, Malatya Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine tayin olmasından dolayı gazetemiz Yeniufak’a veda ziyaretinde bulundu.

Kaplan’dan gazetemize veda ziyareti
Son Güncelleme :

21 Haziran 2017 - 7:00

Malatya Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine tayin olan Yusuf Kaplan’ın yerine ise Nevşehir Türk Telekom Operasyon Müdürü Müjdat Yüksel atandı. Yüksel’in, Çarşamba günü Yozgat’a gelerek Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine başlaması bekleniyor.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la Yozgat’taki yaptıkları çalışmaları değerlendiren Kaplan, 6 yıl boyunca Yozgat’ta Türk Telekom olarak güzel işler yaptıklarını söyledi. Yozgat’a 6 aylığına geçici olarak görevlendirildiği ancak 6 yıldır Yozgat’ta görev yaptığını hatırlatan Kaplan, Yozgat’ın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu dile getirdi. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta Malatya Telekom İl Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Kaplan’a yeni görevinde başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.