""

Kar yağışı Yozgat’ı esaret altına aldı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 01:02

Kar yağışı Yozgat’ı esaret altına aldı

Yozgat’ta dünden beri aralıksız bir şekilde devam eden kar yağışı kenti esaret altına aldı. Kentte kar ve tipi nedeniyle 100 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Kar yağışı Yozgat’ı esaret altına aldı
Son Güncelleme :

26 Ocak 2018 - 7:00

Kara kışın çetin geçtiği illerin başında yer alan Yozgat’ta kış kendini iyiden iyiye gösterdi. Kentte etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkiledi. Vatandaşlar mesailerine tipi ve yoğun kar yağışı altında gitti. Yozgat Belediyesi karla mücadele ekipleri yollarda ve kaldırımlarda temizleme çalışması yaptı. Etkili olan tipi nedeni ile vatandaşlar yolda yürümekte zorluk çekti. Kentin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığı 30 santimetreye kadar ulaştı. Bazı iş yeri sahipleri sabahın ilk saatlerinde dükkanlarının önünü kardan temizlerken bazı vatandaşlarda kar ve tipi nedeniyle yürümekte güçlük çektiklerini söylediler.
100 köy yolu ulaşıma kapandı
Diğer taraftan ise Yozgat’ta yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile 100 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi. Akdağmadeni, Aydıncık, Çayıralan, Çekerek gibi ilçelerde köy yolları ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi yetkilileri kapalı köy yollarının açılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.