""

Karabacak, ailesinin acı günü « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:12

Karabacak, ailesinin acı günü

Yozgat’ta uzun yıllar Bayrak Televizyonun da Haber Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Boğazlıyan Haber Gazetesi ortaklarından olan Murat Karabacak’ın annesi Cahit Karabacak’ın eşi 73 yaşındaki Naciye Karabacak, kalp rahatsızlığı nedeniyle önceki gün tedavi gördüğü Yozgat Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti.

Karabacak, ailesinin acı günü
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 7:00

Merhume Karabacak’ın cenazesi bugün Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Taşocağı Mezarlığında toprağa verilecek.
Merhume Naciye Karabacak, önceki gün kalp rahatsızlığı sebebiyle Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Karabacak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Selahattin ve Murat Karabacak’ın anneleri Cahit Karabacak’ın eşi Naciye Karabacak’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çapanoğlu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Taşocağı Mezarlığında toprağa verilecek.
Bizde Yeniufuk Gazetesi olarak Merhume Naciye Karabacak’a Allah’tan rahmet diliyor, değerli meslektaşımız Murat Karabacak, başta olmak üzere Karabacak ailesine başsağlığı diliyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.