""

Karacabey’den Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 20:30

Karacabey’den Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan’a ziyaret

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Karacabey’den Anayasa Mahkemesi  Başkanı Arslan’a ziyaret
Son Güncelleme :

27 Ekim 2017 - 9:00

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan’ı makamında ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, ziyarette yaptığı konuşmada, Üniversiteminin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Karacabey, önümüzdeki yıl İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan “Geçmişten Günümüze Yerel, Bölgesel ve Küresel Krizler” konulu, 1. Uluslararası Bozok Siyaset Bilimi Kongresi ve 2018 yılı Mart ayı içerisinde yayın hayatına başlayacak olan Türkiye Siyaset Bilimi Dergisi hakkında bilgi vererek Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan’ı her iki bilimsel çalışmanın Bilim Kurulu Üyeliği’ne davet etti.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan’da Rektör Karacabey’in ziyareti ve bilimsel çalışmalarına ilişkin davetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerdi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan, her iki bilimsel çalışmada yer almaktan onur duyacağını ifade etti.Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, ziyaret sonunda günün anısına Anayasa Mahkemesi Başkanı’na Üniversitenin logolu tabağını takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.