""

KARAYOLLARININ YOZGAT DİYE BİR DERDİ YOK! « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:14

KARAYOLLARININ YOZGAT DİYE BİR DERDİ YOK!

KARAYOLLARININ YOZGAT DİYE BİR DERDİ YOK!
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 7:00

Hatırlatma: Milletvekili Dr. Osman Coşkun partisinden tekrar aday adayı oldu. Milletvekili döneminde olduğu kadar milletvekili olmadığı dönemde de Yozgat’tan hiç kopmadan vatandaşın hizmetinde bulundu. Yozgat diye benim bir derdim var dedi. Bugün vefa gösterme zamanı.”

Aha buraya yazıyorum, bundan sonra böyle bir derdi olmayacak…

Karayollarının Yozgat diye bir derdi şimdiye kadar olmadı…

Hadi diyelim bu Kurum Yozgat’ı sallamıyor…

Çünkü memleket sahipsiz, kimsesiz, savunusu yok, bu yüzden her defasında es geçildi, geçilmeye de devam edecektir…

Peki, AK Partiyi nasıl sallamaz, es geçer, umurunda olmaz, her defasında defansta zarar verecek açık arar…

Bunlar kendilerini ne zannediyorlar… Bunlar kendilerini AK Partinin üstünde mi görürler…

* * * * *

Yozgat sahipsiz dediysek bu kadar da değil…

Başbakan Yardımcısı Sayın Bozdağ Yozgatlı,

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Oktay Yozgatlı,

TESKOMB Başkanı, Milletvekili Sayın Akgül Yozgatlı,

Seçim İşlerinden Sorumlu Milletvekili Sayın Av. Başer Yozgatlı,

KİT Komisyon üyesi Milletvekili Sayın Soysal Yozgatlı,

Daha kimi söyleyeyim, hangisini yazayım…

Yıllardır, yazıyoruz… Çiziyoruz… Söylüyoruz…

Bakana söyledik… Milletvekillerini her yakaladığımız yerde konuştuğumuz iki konun birisi kesin Yozgat’taki ulaşım, yolların bozukluğu oldu.

* * * * *

Merkezdeki yolların durumunu her gören vatandaş, “Merkez böyleyse Allah İlçelerin, Beldelerin ve köyde yaşayanların yar ve yardımcısı olsun” diyor…

Vatandaş böyle derken, Bakan, Milletvekilleri, Müsteşar ne diyor?…

Müsteşar dedim de aklıma geldi… Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Fuat Oktay kısa zaman önce Yozgat’a gelerek, merkez başta olmak üzere İlçe ve beldelerde ziyaret ve incelemelerde bulundu…

* * * * *

Sayın Oktay’a yakın çevreden dinlemiştim: Çekerek bölgesinde bir ilçeden diğerine hareket halindeyken, otomobilin sürekli çukurlara düşmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirmek için sesli düşünen Sayın Oktay, “… Bu yollar yapılmamış mıydı? Karayolları Genel Müdürü beni ziyarete geldiğinde Yozgat’ta yol kalitesinin oldukça yükseldiğini, bozuk yol kalmadığını söylemişti, bu adam benimi kandırdı” demiş.

Sonra telefonla Genel Müdürü arayarak, konudan tekrar haberdar etmiş… Nisan sonu itibariyle merkezde trafik tek şerit üzerinden verilmeye başlandı. Şehir trafiği adeta çileye dönüştü. Şehrin girişinden çıkışına kadar olan bölgede araçlar adım adım ilerlemek zorunda kalıyor…

Seçim trafiğini ve Ramazan ayını aklımıza getirdiğimizde yol çalışması tamamlanan kadar kim bilir kaç kişinin canı yanacak, kaç yerde kavga çıkacak, maddi hasarlı kaza sayısı kaç olacak, dilerim can kaybı yaşanmaz.

 

  • Katıldığı tanıtım etkinliğinde Sağlık Akademisyenleri Derneği tarafından Birincilik ödülü aldıklarını kamuoyu ile paylaşan Ekip!
  • Havaların ısınmasıyla birlikte yaz dönemi çalışmalarına ağırlık verdiklerini çevre temizlik çalışmasıyla görüntüleyen Ekip!
  • İlçelerde Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde görüp noksanların tamamlanmasını isteyen Müdür!

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.