Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kariyer Fest’te öğrenci ve sektör buluşmaları devam ediyor

Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi ile  Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ortaklığında   üniversite ev sahipliğinde düzenlenen  “Bozok Kariyer Fest” ikinci gününde başarılı iş insanları ve yöneticileri öğrencilerle bir araya getirmeye devam ediyor.

Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi ile  Orta Anadolu Kalkınma

Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi ile  Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ortaklığında   üniversite ev sahipliğinde düzenlenen  “Bozok Kariyer Fest” ikinci gününde başarılı iş insanları ve yöneticileri öğrencilerle bir araya getirmeye devam ediyor.

Öğrencilerin profesyonel iş dünyasına hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen festivalde Aspilsan  İnsan Kaynakları Müdürü Eda Savaş, Aselsan Sivas Şubesinden Mekanik İmalat ve Üretim Müdürü İslam Çağrı Özdemir, Uyar Holding İnsan Kaynakları ve İdari İşler Grup Başkanı Ahmet Türkselci öğrencilere sektöre yönelik mesleki deneyimleri, tecrübeleri ve başarı hikayeleri hakkında bilgiler aktardı.

Festivale katılan sektöründe lider firmalar tarafından  öğrencilere doğru bir kariyer hedefi ve kariyer planlamalarına ilişkin iş başvuruları ve staj imkanları sunuldu.

Ayrıca festival kapsamında iş alım süreçlerinde yaşanılan kaygıları yenmeleri adına  öğrencilerimize İnsan Kaynakları Simülasyonu uygulandı.

Günün ikinci oturumunda ise Tusaş Malzeme Mühendisliği Müdürü Mete Bakır ve Havelsan  Teknoloji Radar Donanım ve Tasarım Mühendisi Enes Sertkaya örnek başarı hikayeleriyle kariyer bilinci ve farkındalığının önemine dikkat çekildi. Cemil MERMERTAŞ

 

 

Reklamı Geç