""

KARŞISINA ADAY ÇIKMADI..! « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:53

KARŞISINA ADAY ÇIKMADI..!

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yozgatspor 1959 FK’da olağanüstü kongresinde mevcut Başkan Kazım Arslan yeniden başkanlığına seçildi.

KARŞISINA ADAY ÇIKMADI..!
Son Güncelleme :

07 Eylül 2021 - 18:14

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yozgatspor 1959 FK’da olağanüstü kongresinde mevcut Başkan Kazım Arslan yeniden başkanlığına seçildi.
Kulüp tesislerinde yapılan kongre de çoğunluk aranmadı. Kimsenin aday olmadığı kongrede mevcut Başkan Kazım Arslan yeniden başkanlığına seçildi.
Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, Kongre sonrası yaptığı açıklamada; yasal olarak bir kongre yapma mecburiyeti olmadığını belirterek, Yozgatspor’un geleceği için ne gerekiyorsa yapalım düşüncesi ile kongreyi gerçekleştirdiklerini söyledi.
Başkan Arslan, “Yeni sezon öncesinde bir olağanüstü kongre yapalım ve yönetime gerçekten talip olan arkadaşlarımız varsa onlarla oturalım konuşalım, Yozgatspor’un geleceği için ne gerekiyorsa yapalım düşüncesiyle bir olağanüstü kongre kararı aldık. Ama olağanüstü kongrede de herhangi bir aday çıkmadığı için kongremizi bu şekilde gerçekleştirmiş olduk. Önümüze bakacağız geçmişe bakmanın geçmişi konuşmanın hiç kimseye faydası yok neticede Yozgatspor iki tane başarısız sezon geçirmiştir ve beklediğimiz gibi bir performans gösterememiştir. Bundan herkesin çıkarması gereken dersler vardır. Bizimde çıkaracağımız dersler vardır. Bizde derslerimizi çıkardık ve şimdi önümüze bakma zamanı ben gerek taraftarlarımıza gerek Yozgat kamuoyuna artık önümüze bakıp birbirimize yardımcı olma zamanı diye düşünüyorum. Tartışmayı bırakma zamanı tavsiyede bulunmak istiyorum. İnşallah takım bugün toplanacak bizler bu arada gereken hazırlıkları da yaptık her ihtimale karşı çünkü kaybedecek vakit yok” dedi.
YOZGATSPOR 24 FUTBOLCUYLA KAMPA BAŞLAYACAK
“Yozgatspor bugün 24 futbolcuyla yeni transferlerle ve eskiden devam eden arkadaşlarımızla birlikte tesislerimizde toplanacak ve kampa başlayacak.”diyen Başkan Arslan, Bu 24 futbolcunun 18’i kesin olarak anlaştığımız futbolcular 6’sı da burada denenip karar vereceğimiz futbolcular zaman içerisinde de zaten kamp sürecinde gitmeler gelmeler olur inşallah sezonun başlangıcında 21 kişilik kadro ile lige başlamış olacağız. Umut ediyoruz ki Yozgatspor başarılı bir sezon geçirsin ve tekrar layık olmadığı bu yerden kurtulsun bir an önce düze çıkmış olsun dileğimiz temennimiz de budur. Geçtiğimiz yıllar içerisinde tabi ki Yozgatlı hemşerilerimizin değişik iş adamlarının yerel yönetimlerin çok büyük ölçülerde olmasa da desteklerini gördük Yozgat Belediyesi, Yerköy Belediyesi, Akdağmadeni Belediyesi’nin desteklerini gördük bu destekler için onlara teşekkür ediyorum inşallah ümit ediyorum ki bu belediyelerimizin destekleri de yine devam edecektir çünkü Yozgatspor Yozgat’ındır her ne kadar zaman zaman tartışmalı süreçler yaşansa da bu takım bizim takımımız değil Yozgat’ın takımı bugün biz varız yarın başkası olur. Perşembe günü ise tam kadro olarak takımımız hazırlıklarına Yozgatspor kulüp tesislerinde başlamış olacak tesislerin temizliği yapıldı gerekli hazırlıklar yapıldı. Futbolcularımızla gerekli bağlantılar yapıldı. Geçmişe dönük futbolcumuza hiçbir kuruş borcumuz yok. Zaman zaman sağda solda bunlar istismar ediliyor geçmişe dönük futbolcularımıza karşı hiçbir kuruşta borcumuz yok bunu da söylemiş olayım.”dedi.
YOZGATSPOR TARAFTARI BİZLERE GÜVENİYOR
“Yozgatspor taraftarının çok büyük çoğunluğu biz güveniyor ve bizi seviyor ben bundan eminim” diyen Arslan, “Maalesef taraftarın içerisinde kötü niyetli bir grup sosyal medya üzerinden toplasanız 10 kişiyi geçmez bu insanların sayısı sürekli Yozgat’ta Yozgatspor etrafında bir kaos ortamı varmış gibi bir hava oluşturmaya çalışıyorlar insanlarımızın bu havaya aldanmaması lazım şayet Yozgatspor taraftarı bizimle düşman olsa idi biz bugün burada bu rahatlıkla bir kongre yapamazdık. Dertleri Yozgatspor olmayan Yozgatspor üzerinden rant sağlamak isteyen belirli bir grup iyi niyetli bazı kişileri kışkırtmak sureti ile Yozgatspor üzerinden bir şeyler yapmak istiyorlar ama bunun bana göre karşılığı yok dediğim gibi bizim Yozgatspor taraftarı ile bir meselemiz yok. Yozgatspor taraftarlarının da bizimle bir meselesi olduğunu zannetmiyorum. İki sene Yozgat’ın mevcut stadında maçlarımızı yapmamız mümkün değil öyle gözüküyor bu sebepten biz öncelikli olarak daha derli toplu olduğu için Yerköy ilçe stadında maçlarımızı oynamak istediğimizi belirttik ama Yerköy stadı zemin olarak oynamaya müsait değil futbolcuların sakatlanmasına zemin hazırlayacak çok kötü bir zemin federasyonda zaten onu kabul etmedi bu sebeple de ikinci tercihimiz olarak Yozgat dış sahada oynamak istediğimiz federasyona bildirdik bundan sonra ki karar federasyonundur” diye konuştu.
(Alpaslan Demir)

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19