""

Karslıoğlu: Büyük Sinema kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 18:24

Karslıoğlu: Büyük Sinema kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, geçen yıl belediye tarafından yaptırılan ve halkın hizmetine sunulan Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinin her hafta farklı kültürel etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyledi

Karslıoğlu: Büyük Sinema kültürel  etkinliklere ev sahipliği yapıyor
Son Güncelleme :

11 Şubat 2017 - 7:00

Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirtti. Karslıoğlu, “İlimizde özellikle son yıllarda kültürel faaliyetler artarak devam ediyor. Kültür adına Yozgat’ta ne gibi etkinlikler oluyor diyecek olursak vatandaşlarımızı her hafta Cumartesi günleri düzenlenen etkinliklerimize bekliyoruz. Büyük Sinema salonumuzun hizmete açılmasıyla ilimizde dolu dolu etkinlikler düzenlenmektedir. Bu kapsamda 11 Şubat Cumartesi günü Kent Orkestramızın konseri olacak. Yine 18 Şubatta Yozgat Belediyesi Sürmeli Türk Müziği Topluluğunun bir konseri olacak. 25 Şubat’ta ise hukukçu, yazar, televizyon programcısı ve sunucu Hayati İnanç’ın vereceği konferansla bu ayımızı da dolu dolu geçirmiş olacağız.”dedi.
Etkinliklere vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu kaydeden Karslıoğlu, “Etkinliklerimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Tabi bunda Belediye Başkanımız Sayın Kazım Arslan’ın katkısı çok büyüktür. Kendisi kültür ve sanata ayrı bir önem vermekte ve süreklide destek olmaktadır. Yinee Belediye Kültür Müdürümüz Fadime Solmaz hanımın katkılarını da göz ardı etmiyoruz.
Bu anlamda bu tür faaliyetlerin gerçekleşmesinde emeği ve katkısı çok büyüktür. Bu vesile ile halkımızı her hafta büyük sinema salonumuza bekliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.