""

Karslıoğlu: İmkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:23

Karslıoğlu: İmkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, belediye olarak önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve devam eden projeler olduğunu belirterek, imkanlar dahilinde Yozgat’a en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Karslıoğlu: İmkanlar dahilinde en iyi  hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz
Son Güncelleme :

01 Aralık 2017 - 7:00

Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, gazetemiz Yeniufuk ziyaret ederek, gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ve Genel Yayın Yönetmenimiz Ferhat Özer’e belediyenin çalışmalarını değerlendirdi.
Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın öncülüğünde göreve başladıkları ilk günden itibaren şehrin öncelikli sorunlarını bir bir çözdüklerini dile getiren Karslıoğlu, “Elbette şehrimizin geçmişten günümüze gelen 40-50 yıllık sorunlarının hepsini bir çırpıda çözmek mümkün değil.
Bu sorunların arkasına sığınarak ya da şikayet gibi göstererek belediyemiz hizmetlerinde aksama yaşanmasına asla izin vermedik. İmkanlarımız dahilinde şehrimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduk. Şehrimizin en büyük sorunlarının başında gelen bizden öncede var olan oto park sorununa el atarak belediyemiz yanında katlı otopark inşaatı devam ediyor.
Bunun yanı sıra bazı metruk binaları yıkarak şehrimize yeni yollar kazandırdık ve bu sayede tehlike arz eden durum ortadan kalkmış oldu hem de şehrimiz nefes almış oldu.”dedİ.
YAŞANABİLECEK
AKSKILIKLARI EN KISA SÜREDE
GİDERMEYE
ÇALIŞIYORUZ
Vatandaşların yaşam standardı ve hizmet kalitesinin sürekli artmasından dolayı olası aksaklıklara karşı haklı olarak tepki gösterdiklerini kaydeden Karslıoğlu, “İnsan olarak yaratılışımızda, fıtratımızda var olan durumlardan kaynaklı bir olumsuzluk karşısında hemen aşırı tepki gösterebiliyoruz. Haklı olarak elbette tepkimizi dile getirmeliyiz fakat bağcıyı döverek değil de üzüm yemek için davranış sergilmemiz daha doğru olabilir. Biz hiçbir zaman belediye hizmetinin aksamasını asla istemeyiz.
Amacımız vatandaşımıza kaliteli hizmet sunmaktır. Belediye Başkanımız Kazım Arslan sürekli sahada personellerimizle, bizlerle ve en önemlisi vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya gelerek istek ve sorunlara yönelik fikir alışverişinde bulunuyor.
Önemli olanda samimi bir şekilde sorunlarımızı ve isteklerimizi ifade edebilmemiz ve çözümü için düşüncelerimizi paylaşabilmemizdir. Tabiî ki her şey biranda dört dörtlük olmaz bunu artılarımızla eksilerimizle değerlendirmeliyiz. Hep olumsuz tarafından bakarsak doğruyu ve yanlışı görmek zor olur fakat yapılan çalışmalara da olumlu bakarak değerlendirme yoluna gidersek hizmet kalitemiz artırmamız daha kolay olur. Şuan yapımı devam eden projelerimiz bittiği zaman ben inanıyorum ki Yozgat’ımız daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.