""

Kasaum, çocuklarla kahvaltıda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:19

Kasaum, çocuklarla kahvaltıda buluştu

Bozok Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı kız çocuk evlerinde kalan çocuklarla kahvaltılı sohbet programında bir araya geldi.

Kasaum, çocuklarla  kahvaltıda buluştu
Son Güncelleme :

09 Ocak 2018 - 7:00

Bozok Üniversitesi Konukevi ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Üniversite Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, Rektör Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki heyet çocuklarla farklı bir gün yaşamanın mutluluğunu ve sevincini yaşadı. Etkinlikte çocuklar müzik eşliliğinde oynayarak stres atıp gönüllerince eğlendi.
Rektör Karacabey programda çocuklarla tek tek tanışıp sohbet ederek çeşitli hediyelerle onları sevindirdi.
Toplumun temel taşlarının çocuklar ve gençler olduğunu belirten Üniversite Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, “Bulunmuş olduğumuz koşullar dahilinde çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamamız gerekmektedir. Bu sebeple çocuk yuvaları, çocuklarımıza güzel imkânlar sağlayarak barınmaları, eğitimleri gibi birçok konuda yardımcı olan, her çocukla birebir ilişki kuran bir kurum olmuştur. Toplumumuzun ve ülkemizin geleceği evlatlarımızı kurum bünyesindeki barınma yerlerinde nezih bir ortamda sevgi ve şefkat ile yetiştirerek topluma kazandırmaya çalışan tüm kurum personeline teşekkür ediyorum. Biz de bugün çocuklarımızın farklı bir gün yaşamalarını istediğimiz için böyle bir programı düzenledik.
Başta Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey olmak üzere katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ve her fırsatta çocuklar birlikte olmayı arzu ettiğini belirten Rektör Karacabey, “Çocuklarımızı çok seviyoruz ve her zaman yanlarındayız. Çocuklarımızın iyi yetişmesi, hayata tutunması ve hayatta başarılı olmaları için biz üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız çocuklarımız için çok güzel çalışmalar yapıyor. Onlara teşekkür ederim. Biz de üniversite olarak şimdi sizin yanınızdayız. Büyüdüğünüz zaman da üniversitemizde öğrencilerimiz olmanızı arzu ediyoruz. Sizlerin iyi yetişmiş birer birey olarak üniversite öğrencisi, sonra üniversite mezunu, belki aranızda bir gün yaşı uygun noktaya geldiği zaman benim yerimde rektör olacak birileri olacaktır. Bu duygularla sizlere ömür boyu başarı ve mutluluk diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.