""

Kasaum’dan Şehit aileleri derneğine ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:01

Kasaum’dan Şehit aileleri derneğine ziyaret

Bozok Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki heyet Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Kasaum’dan Şehit aileleri  derneğine ziyaret
Son Güncelleme :

24 Kasım 2017 - 7:00

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Bozok Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır her zaman gönüllerimizde olan Şehit ve Gazilerimizin hakkının ödenemeyeceğini belirterek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birliği ve dirliği için seve seve şehit ve gazi olan kardeşlerimize, onların ailelerine bizim her zaman bir minnet borcumuz var. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz olmasa bu şanlı bayrağımız dalgalanamazdı. Şükürler olsun ki bu fedakârlıkları yapabilecek bir milletin mensubuyuz. Ne mutlu bizlere. Şehit ailelerimiz, ebediyete irtihal eden şehitlerimizin bizlere emanetidir. Bizler de onlara gözümüz gibi bakacağız. Şehit ve gazilerimiz bizler için şeref ve onur kaynağıdır.” dedi.
Prof. Dr. Dilek Pandır Bozok Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi hakkında Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Nedim Elmalı’ya bilgiler vererek merkez olarak şehit ve gazi ailelerini ziyaret edip destek olmak istediklerini söyledi.
Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Nedim Elmalı’ya günün anısına tabak hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.