""

Kayalar ziyaretlerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:17

Kayalar ziyaretlerde bulundu

İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lutfullah Kayalar, Yerköy ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilçenin önemli kamu ve siyasi temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde yerel yönetimden parti teşkilatına, belediye başkanından kaymakama kadar çeşitli temaslar gerçekleştiren Kayalar, ilçenin genel durumu ve bölgesel sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kayalar ziyaretlerde bulundu
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2024 - 18:30

İlk olarak partisinin Yerköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Kayalar, İlçe Başkanı Hasan Kürşat Ayan ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Parti çalışmaları ve yerel sorunlar üzerine yapılan görüşmelerde, ilçe teşkilatının faaliyetlerinden memnuniyetini dile getiren Kayalar, teşkilat mensuplarına gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ardından Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan’ı ziyaret eden Kayalar, burada ilçenin genel durumu ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Arslan’ın misafirperverliği için teşekkür eden Kayalar, belediye ile işbirliği içinde hareket ederek ilçeye daha fazla katkı sağlama konusundaki kararlılığını vurguladı.
Ziyaretlerinin son durağı Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun oldu. Kayalar, Kaymakam Coşgun ile ilçeye yönelik yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yerköy ziyaretinin ardından Şefaatli İlçesine geçen Milletvekili Kayalar burada da Şefaatli Kaymakamı Oğuzhan Yazar’ı makamında ziyaret etti. kaymakam Yazar ziyaretinin ardından Kayalar partili üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti de gerçekleştirdi./Mehmet EROL

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.