""

Kaymakam Akyol: Bu vatan şehitlerimize ve gazilerimize minnettardır « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:40

Kaymakam Akyol: Bu vatan şehitlerimize ve gazilerimize minnettardır

Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol, vatan topraklarının şehitlerin kanıyla yoğrulduğunu belirterek, “Bu vatan şehit ve gazilerimize minnettardır.”dedi.

Kaymakam Akyol: Bu vatan şehitlerimize  ve gazilerimize minnettardır
Son Güncelleme :

17 Haziran 2017 - 7:00

Aydıncık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, ilçedeki şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenledi.
Kasır Tepesi Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra, İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol, Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tekçam, İlçe Müftü Vekili Muhammed Aktaş, İlçe kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile siyasi parti temsilcileri,şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Kaymakam Yavuz Akyol, iftarda şehit aileleriyle sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. Akyol, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ramazan ayı birlik ve beraberliği pekiştirmek adına bizler için bir fırsattır.Bizler,sizler aracılığıyla bir şeyler kazanmış oluyoruz.Bu vatan için canlarını feda eden şehit ailelerimizin acısını senenin her günü yüreğimizde hissediyor sizleri zaman zaman ziyaret ederek yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu vatan şehitlerimize ve gazilerimize minnettardır. Şehit ailelerinin ve gazilerimizin gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Biz, kamu kurumlarının yetkilileri olarak ne zaman ihtiyacınız olursa sizlerin hizmetinizdeyiz. Bu vesile ile vatanımızın ve milletimizin istikbali için görev yaparken şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.