""

Kaymakam: Akyol, derslerdeki çalışma azmi beraberinde başarıyı getirecektir « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:54

Kaymakam: Akyol, derslerdeki çalışma azmi beraberinde başarıyı getirecektir

Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol,15 günlük tatil döneminin sona ermesiyle öğrencilerde eğitim öğretim heyecanın başladığını belirterek, öğrencilerin derslerindeki çalışma azminin beraberinde başarıyı getireceğini söyledi.

Kaymakam: Akyol, derslerdeki çalışma  azmi beraberinde başarıyı getirecektir
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 7:00

Kaymakam Akyol, 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi yarı yıl tatilinin sona ermesiyle öğrenci, veli ve öğretmenlere başarı ve mutluluk dileğinde bulundu.
Kaymakam Akyol, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “15 günlük tatil sonrası, eğitim-öğretime başlamanın tatlı heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilde güzel ve eğlenceli vakit geçirerek dinlenmiş olduğunuzu umuyorum. Şimdi okula umutla ve heyecanla başlama zamanı geldi. Unutmayın ki dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecektir. Bu başarı da geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Yeni yarıyıl eğitim-öğretim yılının hepimiz için hayırlı olması dileklerimle”
Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Akyol, öğretmenlere hitaben şunları ifade etti: “Yeni yarıyıl eğitim-öğretim dönemini sizlerin de büyük bir heyecanla karşıladığını biliyorum. Topluma hizmet veren her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınıza olan inancım tamdır. Sizlere inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum.”
Gençlerin yetişmesinde öğretmenler kadar velilerinde büyük emeği olduğunu söyleyen Akyol, velilere hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerin olduğu kadar sizlerin de emeği vardır. Hiçbir zaman unutmayalım ki, iyi bir toplumun temeli ailede atılır. Bir aile değerlerine ne kadar sahip çıkarsa, toplum da o kadar sağlam olur. Eğitim öğretimin üç ayağından birinin sizler olduğunuzu unutmayınız.
Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim öğretim yeni yarıyılınızı tekrar kutluyor ve enerji dolu, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeniz dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.