""

Kaymakam Akyol’dan babalar günü mesajı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:27

Kaymakam Akyol’dan babalar günü mesajı

Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol, Babalar Günü’nde babaları unutmadı. Akyol, yayınladığı mesajında, “ Milletimizin en önemli hasletlerinden biri de sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır.

Kaymakam Akyol’dan babalar günü mesajı
Son Güncelleme :

19 Haziran 2017 - 7:00

Şüphesiz bu güçlü yapının temel direklerinden biri de annelerimizle birlikte babalarımızdır.
Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir hayat sürmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.
En değerli varlığımız, baş tacımız babalarımızın bizlerden tek beklentisi sevgi ve saygıdır.
Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır. Babaların istediği tek şey hatırlanmak, çocuklarını her an yanlarında görmektir. Bu duygu ve düşüncelerimle, başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların, “Babalar Gününü” kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.