""

Kaymakam Akyol’dan Kur’an Kurslarına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:35

Kaymakam Akyol’dan Kur’an Kurslarına ziyaret

Aydıncık Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü Bünyesinde Baydiğin kasabasında açılan yaz Kur’an kursları Kaymakamı Yavuz Akyol tarafından ziyaret edildi.

Kaymakam Akyol’dan Kur’an Kurslarına ziyaret
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 7:00

Baydiğin fatih camii ve merkez camii ziyaret edilerek açılan kurslar yerinde incelendi. Kurs eğiticileri ve öğrencilerle sohbet edildi.
Kaymakam Akyol konuşmasında kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenmenin önemine vurgu yaparak ‘ İyi, güzel ve doğru bir hayat yaşayıp huzurlu olmanın yolu, Allah’ın insanlara mesajı olan Kur’an-ı Kerim’de gösterilen ilkelerin ışığında bir hayat sürmekle mümkündür.
Çocuklarımızın örnek insanlar olması, Kur’an-ı Kerim’le tanışmaları, onu öğrenmeleri ve anlamaları ile sağlanacaktır” dedi. Kursiyerlere meyve suyu ve kek ikram edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.